RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Moscova
Prețuri de la 49 €

Bilete de avion din/spre Moscova

Prețuri de la 49 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Moscova la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Moscova în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Moscova?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Moscova costă 39 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Moscova?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Moscova sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 1 oră și 50 minute. Din Chișinău puteți zbura spre Moscova în 3 aeroporturi SVO (Aeroportul Internațional Moscova Sheremetyevo), DME (Aeroportul Internațional Domodedovo) și VKO (Aeroportul Internațional Vnukovo).
Companiile aeriene AirMoldova, FlyOne, Aeroflot și S7 Airlines, operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Moscova - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronavele Airbus A320, Airbus A319, Airbus A321 și Boeing 737-800.
Ce să vizitezi la Moscova?
Moscova este un oraș extrem de divers, cu o istorie bogată. Rămășițele statului sovietic sunt împrăștiate în jurul orașului. Monumentele amintesc de eroii căzuți și de bătăliile victorioase, în timp ce muzeele încearcă să analizeze și să sintetizeze trecutul. Veți avea nevoie de câteva săptămâni pentru al exploara. Mai jos găsiți câteva obiective turistice, care neapărat trebuie viziztate.
1. Piața Roșie. Situată chiar în inima orașului, piața găzduiește cele mai importante obiective turistice ale Moscovei.
2. Kremlin. Acest complex fortificat este considerat unul din cele mai mari ansambluri arhitecturale din lume și servește drept reședință pentru președinte.
3. Catedrala Sf. Vasile. Este un simbol al statului rus și una din cele mai renumite clădiri din țară și este cunoscută pentru diversitatea de forme și culori.
4. Teatrul Bolșoi. Principalul teatru din Rusia ce păstrează tradițiile rusești și contribuie la dezvoltarea artei teatrale a țării.
5. Parcul Gorki. Este primul parc de clasă mondială din Rusia. Este un spațiu perfect pentru recreere, sport, dans și jocuri în aer liber.
6. Mausoleul lui Lenin. Structura monumentală de granit a lui Alexei Șciusev încorporează unele elemente din mausoleele antice, cum ar fi piramida în trepte.
7. Galeria Tretiakov. Este principalul muzeu de artă națională rusă, cunoscut pentru colecția sa bogată și varietatea de idei prezentate.
8. Arbat. Este o stradă pietonală de aproximativ un kilometru în centru istoric al Moscovei și găzduiește multe clădiri istorice.
9. Muzeul de Istorie de Stat. Expozițiile sale variază de la moaștele triburilor preistorice care au trăit pe teritoriul Rusiei, până la opere de artă dobândite de dinastia Romanov.
10. Muzeul Cosmonauticii. Este muzeul care colectează, păstrează și expune obiecte care ne spun o frumoasă poveste despre explorarea spațială.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda