RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Liverpool
Prețuri de la 30 €

Bilete de avion din/spre Liverpool

Prețuri de la 30 €
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Liverpool la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Liverpool în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Căutați bilete de avion ieftine pentru cursa Chișinău - Liverpool?
Pe site-ul nostru voiaj.md găsiți toate zborurile low-cost la tarife convenabile. Cel mai ieftin bilet de avion pentru cursa Chișinău - Liverpool costă 20 €. Prețurile afișate mai sus pot suferi modificări în dependență de locurile disponibile și data zborului.
Cum ajungi la Liverpool?
Cea mai rapidă metodă de ajunge din Chișinău la Liverpool sunt zborurile directe. Durata medie a zborului este de 3 ore și 45 minute. Din Chișinău poți zbura la Liverpool în aeroportul LPL (Aeroportul Liverpool - John Lennon).
Compania aeriană Wizz Air operează zboruri directe pentru itinerarul Chișinău - Liverpool - Chișinău. Zborurile sunt efectuate cu aeronava Airbus A320 și Airbus A321.
Despre orașul Liverpool
Liverpool este un oraș uimitor, cu o istorie fascinantă. A devenit pionerul descoperirilor tehnologice și leagăn al industriei muzicale care a dat lumii renumita trupă The Beatles. Orașul captivează prin progresivitatea și eforturile sale pentru a se dezvolta.
Datorită accesului la Oceanul Atlantic și portului uriaș, Liverpool a obținut o varietate imensă de culturi și tradiții. Acest lucru a contribuit la transformarea orașului dintr-un centru comercial al Marii Britanii, într-o capitală culturală.
Orașul farmecă prin originalitatea sa și prin modul cum trece cu mândrie prin fiecare epocă. Datorită echilibrului dintre știință, tehnlogie și artă, Liverpool a devenit unul din cele mai populare orașe din lume.
Când să vizitezi orașul Liverpool?
Aici vremea este destul de blândă și ierni reci nu prea sunt. De aceea, nu trebuie să așteptați vara ca să zburați la Liverpool. Însă trebuie să țineți cont de sărbătorile naționale, deoarece majoritatea instituțiilor nu funcționează și multe magazine sunt închise. Nu contează ce perioadă veți alege pentru a zbura la Liverpool, cu siguranță va fi momentul potrivit și veți avea parte de multă distracție și emoții pozitive.
Ce să faci în Liverpool?
  • Să vizitați Albert Dock. Acest complex a fost construit în 1846, după proiectul inginerului Jesse Hartley. Acum este un complex modern și elegant, ce găzduiește multe muzee și puncte de agrement.
  • Iubitorii de istorie și de mare, neapărat trebuie să meargă la Muzeul Maritim Merseyside. Aici veți găsi exponate unice despre construcția de nave, comerțul transatlantic cu sclavi și migrație.
  • Admirați tablouri impresionante la Galeria de Artă Tate, care păstrează cea mai mare colecție de picturi ale celebrului Turner și alte exponate interesante.
  • Obțineți o doză de energie la Muzeul The Beatles
  • Faceți câteva fotografii lângă compoziția „Three Graces" formată din 3 clădiri unice ce au fost incluse pe lista patrimoniului UNESCO.
  • Priviți orașul dintr-o nouă perspectivă în timpul plimbării cu croazierele Mersey Ferries.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda