RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Basel

Bilete de avion din/spre Basel

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Basel la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Basel în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Basel este un oraș care te va surprinde. Al treilea oraș că mărime din Elveția, merită vizitat cel puțin o dată în viață. Basel este cochet, cosmopolit, străbătut de Rin și locul în care frontierele dintre Elveția, Germania și Franța se întâlnesc. Dacă ajungi în Basel nu rata experiență unică de a trece granița în Franța, cu tramvaiul care te poate duce până în localitatea Leymen, din țară vecină.
Arta și cultură care se regăsesc la fiecare pas, chiar și atunci când ieși la o plimbare în aer liber, fac din Basel un loc special care poate concura cu orice alte orașe mari din lume.

Ce să vizitezi în Basel
Ai nevoie de doar câteva zile de vacanță petrecute în superbul oraș elvețian, pentru a putea savura din plin tot ceea are de oferit și de arătat turiștilor. Vacanța ta poate începe cu o vizită pe website-ul voiaj.md, unde îți poți cumpără bilete de avion cu destinația Basel.
Sunt numeroase obiective turistice care te vor încărca de energie bună și te vor îmbogăți atât spiritual, cât și din punct de vedere cultural. Basel este un oraș de mici dimensiuni, ceea ce înseamnă că îl poți străbate la pas, putând să te rătăcești în voie pe străzile înguste care vibrează la fiecare pas:
  • Centrul vechi din Basel: această zonă a orașului este compactă și poate fi străbătută pe jos. Străduțele înguste și cochete sunt împânzite de clădiri vechi care datează din secolul 15, dar și construcții moderne aparținând unor arhitecți celebri. Contrastul între nou și vechi este cel care te va surprinde aici.
  • Catedrala Munster: acest lăcaș de cult, construit în secolele IX – XIII, este cel mai cunoscut obiectiv turistic din Basel. Reconstruită în stil gotic, catedrala Munster arată spectaculos, fiind acoperită cu marmură roșie și având două turnuri gemene impresionante.
  • Kunstmuseum: muzeul de artă din Basel este unul dintre obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi sub nicio formă. În Kunstmuseum se găsesc lucrări importante, aparținând atât pictorilor vechi, cât și celor noi. Printre lucrările expuse aici sunt și cele aparținând lui Dali, Gauguin, Van Gogh, Picasso, Kandinsky, Chagall, Corot, Braque, Léger, Klee.
  • Spalentor: o poartă fortificată ridicată în anul 1370 este principala cale de acces în Basel, este practic poartă orașului pe care nu ai cum să o ratezi când ajungi aici. Oprește-te pentru câteva minute ca să admiri de aproape acest obiectiv impresionant.
  • Grădina Zoologică: acesta este un loc în care trebuie să ajungi mai ales dacă ești însoțit de copii. Datând din 1874, Grădina Zoologică din Basel se întinde astăzi pe o suprafață de 13 hectare și adăpostește 5600 de animale, din specii diferite.

Când să vizitezi Basel?
Începând cu mijlocul lunii mai și până la finalul lui octombrie, vremea în Basel este deosebit de plăcută. Începutul toamnei aduce umiditate crescută, iar de Crăciun nu este aproape niciodată zăpadă. Așadar, începutul sezonului cald este excelent pentru a rezervă bilete de avion spre Basel, pentru că ai toate șansele să te bucuri de o vacanță cu temperaturi confortabile.

Cât costă o vacanță în Basel
Elveția are reputația că fiind o destinație de vacanță costisitoare, nivelul de trăi al elvențienilor fiind de altfel unul peste media europeană. Cu toate acestea, Basel este o un oraș turistic cu prețuri accesibile. O excursie de 5 zile în Basel pornește de la 400-500 de euro de persoană, un buget care include biletul de avion și cazare. Cumpără bilet de avion de pe voiaj.md și pregătește-te pentru câteva zile minunate, într-un oraș cochet și plin de farmec, așa cum este Basel.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda