RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre București

Bilete de avion din/spre București

✈ Alege compania aeriană și zboară spre București la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre București în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
București, capitala României, a devenit în ultimii ani o destinație tot mai căutată de turiști. Orașul de pe malurile Dâmboviței își întâmpină oaspeții cu numeroase atracții turistice, obiective culturale, arhitectonice și istorice și oportunități de distracție și relaxare.
O vacanță de câteva zile la București este o experiență pe care merită să o încerci, și nu doar o dată. Farmecul locului și ospitalitatea românească atât de apreciată de toți cei care ajung în România sunt doar două motive pentru care nu trebuie să mai stai pe gânduri. Intră pe voiaj.md și rezervă biletul de avion cu destinația București. După un zbor scurt, ajungi în una dintre cele mai primitoare capitale europene.

Ce să vizitezi în București

Bucureștiul este împânzit de atracții turistice, dispuse în mai multe zone ale orașului. Poți folosi metroul pentru o deplasare mai ușoară, traficul aici fiind destul de aglomerat în timpul zilei.
Printre locurile din București ce merită vizitate se numără:
  • Palatul Parlamentului: o construcție impresionantă, un loc încărcat de istorie și a două cea mai mare clădire administrativă din lume, după Pentagon. În prezent, Palatul Parlamentului este locul în care își desfășoară activitatea Parlamentul României, însă clădirea poate fi vizitată, pe anumite sectoare și într-un anumit interval orar.
  • Grădina Botanică: Grădina Botanică din Bucureşti „Dimitrie Brandza" se întinde pe o suprafață de 18 hectare. Aici poți vedea numeroase specii de plante, flori, plante exotice și exemplare unice în lume.
  • Muzeul Cotroceni: chiar peste drum de grădina botanică se află Muzeul Cotroceni, fosta reședința a regelui Ferdinand și reginei Maria. În muzeul Cotroceni se află acum și o colecție impresionantă de tablouri, pe care orice iubitor de artă o va aprecia.
  • Ateneul Român: una dintre construcțiile cu cea mai spectaculoasă arhitectură din București și de departe un loc aparte în istoria poporului român. Situat în centrul orașului, în Piața George Enescu, Ateneul este locul în care, de-a lungul timpului, au susținut concerte muzicieni consacrați din țară și de peste hotare, iar oaspeți au fost nu de puține ori regi și regine, șefi de stat și personalități importante.
  • Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti": muzeul este în aer liber și se întinde pe o suprafață de 14 hectare. Conceput pentru a aduce laolaltă o părticică din fiecare regiune a țării și a păstra din tradiții, obiceiuri și specificul zonelor, Muzeul Satului găzduiește 380 de monumente și peste 60.000 de obiecte în colecțiile de patrimoniu.
  • Centrul Vechi: partea veche a orașului este la mică distanță de kilometrul 0. Acesta este locul preferat în special de tineri și cei dornici de distracție. Centrul Vechi din București este o zona cu construcții vechi, printre care și-au făcut apariția cafenele moderne, restaurante, baruri și chiar unele dintre cele mai populare cluburi din oraș. Tot în centrul vechi se află și pasajul Macca Villacrosse, pe care nu trebuie să îl ratezi, pentru că arată spectaculos. Acesta are forma unei potcoave alungite și unește Calea Victoriei – cea mai cunoscută arteră care străbate centrul orașului -cu alte două străzi din zonă.
  • Biserica Stavropoleos: dacă ajungi în Centrul Vechi, va fi foarte simplu să vizitezi și una dintre cele mai frumoase biserici din București. Construită în stil brâncovenesc, biserica Stavropoleos se află pe lista monumentelor istorice din România.

Cât costă o vacanță în București
București este o destinație accesibilă. La distanță de 1 oră de zbor cu avionul din Chișinău, vei descoperi o capitală modernă și un oraș cu un farmec aparte. Intră pe voiaj.md și rezervă un bilet de avion. Prețul pornește de la 150 de euro, pentru un bilet de avion dus-întors.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda