RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Budapesta

Bilete de avion din/spre Budapesta

✈ Alege compania aeriană și zboară spre Budapesta la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Budapesta în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Budapesta este orașul ideal pentru un city-break aproape de țară, în care vrei să îmbini vizitele la obiectivele turistice cu plimbările romantice, prin unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa. Capitala Ungariei este un oraș cosmopolit și foarte bogat în lucruri de văzut, dar și de făcut. O excursie de câteva zile la Budapesta va fi în mod cert, extrem de activă.

Când să vizitezi Budapesta
Budapesta este un oraș în care merită să ajungi în fiecare anotimp, pentru că de fiecare dată îl vei descoperi în alte culori și într-o altă lumină. Cei care nu suportă temperaturile scăzute însă, își pot programa vacanță în orice luna din an, mai puțin în ianuarie, când în Ungaria se înregistrează, de regulă, cele mai scăzute temperaturi. La polul opus, perioada cu vreme caniculară este destul de scurtă și poți evita acele săptămâni din an în care indicele de disconfort este ridicat.

Ce să vizitezi în Budapesta
Budapesta este generoasă, este o capitală bogată în obiective turistice și atracții de tot soiul, de la muzee, la clădiri cu arhitectură deosebită, monumente istorice, dar și restaurante faimoase în lume, bulevarde superbe sau locuri de promenadă din care îți va fi greu să te lași dus.
Rezervă online un bilet de avion pe voiaj.md și pregătește-te de un city –break memorabil. Dacă te afli doar pentru câteva zile în capitală Ungariei, îți poți face itinerariul înainte să pleci în vacanță, pentru a te asigura că bifezi tot ce este mai important de văzut aici:
  • Bastionul Pescarilor: este de departe locul cel mai căutat de turiști atât pentru că oferă o panoramă spectaculoasă asupra orașului, dar și pentru adevăratele ședințe foto care se desfășoară în acest loc. Bastionul a fost construit între 1895 și 1902, are o arhitectură deosebită, iar una dintre cele 7 turle poate fi vizitată.
  • Parlamentul: clădirea care adăpostește Parlamentul Ungariei de astăzi este construită în stil gotic renascentist și este una dintre cele mai mari clădiri din țară. Parlamentul se poate vizita, turiștii având ocazia să descopere orice colț al acestei structuri impresionante.
  • Funicularul din Buda: pentru a vizita castelul Buda poți lua funicularul, al doilea ca vechime din lume. Din funicular ai ocazia să admiri priveliștea impresionantă asupra fluviului Dunărea, care străbate Budapesta.
  • Castelul Buda: castelul a fost construit în secolul XIII, servind ca scut de apărare în fața invaziilor tătare și mongole. Castelul Buda a fost construit printr-o îmbinare de stiluri arhitecturale: romantic, gotic și baroc și este unul dintre cele mai căutate locuri de către turiștii pasionați de artă și istoria Ungariei.
  • Podul cu lanțuri de peste Dunăre: fiind traversată de fluviul Dunărea, în Budapesta se află numeroase poduri, dar de departe cel mai căutat de turiști este Podul cu Lanțuri. Podul a fost inaugurat un 1849 și la momentul respectiv era unul dintre cele mai mari poduri din lume.
  • Faleza Dunării: vizita la Budapesta nu poate fi completă fără o plimbare pe una dintre cele mai cunoscute zone de promenadă din Europa. Faleza Dunării din Budapesta se întinde de la Podul Elisabeta la Podul cu Lanțuri. Pe parcursul plimbării mai poți admira o dată unele dintre cele mai impresionate construcții din oraș și poți ajunge până la memorialul "Pantofii de pe Faleza Dunării", în memoria evreilor uciși de trupele naziste.

Cât costă un city-break în Budapesta
Budapesta este o destinație care merită vizitată. Prețul unei excursii de câteva zile la Budapesta pornește de la 150-200 de euro, cât costă un bilet de avion până în această destinație și retur. Prețurile la cazare variază în funcție de clasificarea hotelului și alte facilități pe care ți le dorești, însă cu un buget mediu de 500 de euro/persoană te poți bucura de câteva zile cu totul speciale în Budapesta.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda