RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Hamburg
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Hamburg la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Hamburg în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Un alt oraș de pus pe lista ta cu destinații de vacanță este Hamburg, cel mai mare din Germania, după capitala Berlin. Rezervă online din timp un zbor către Hamburg și te asigurăm că nu vei regreta. Dacă achiziționezi bilete de avion cu câteva luni înainte, șansele să obții cele mai bune oferte de călătorie sunt maxime!
Hamburg se află la capătul estuarului lung, în formă de pâlnie, al râului Elba. Locația sa îl face să fie o legătură importantă între mare și rețeaua internă de căi navigabile a Germaniei. Orașul este bine cunoscut pentru faimoasa sa zonă portuară, portul Hamburg. Pe lângă faptul că este un important nod de transport, Hamburg a devenit unul dintre cele mai importante centre culturale și comerciale ale Europei, precum și o destinație turistică importantă.

Când este cel mai bine să vizitezi orașul Hamburg
Cea mai bună perioadă în care poți vizita Hamburgul este din mai până în septembrie, când temperaturile de 21 de grade Celsius sunt numai bune pentru plimbări lungi prin oraș. Prețurile cazărilor ar putea fi un pic mai mari și este posibil să fie mai aglomerat, însă vremea plăcută compensează aceste inconveniente. Pentru tarife mai mici la cazare – deși acestea rămân oarecum constante pe tot parcursul anului - și mai puțină aglomerație, vizitează orașul toamna.

Locuri de vizitat în Hamburg
  • Portul Hamburg se întinde pe o suprafață de 100 de kilometri pătrați și este cunoscut drept Poarta către Germania. Speicherstadt, un traseu pietonal încântător ce traversează portul, te conduce prin vechiul Warehouse District, cu șirurile sale de clădiri înalte din cărămidă, folosite cândva pentru a depozita tutun, cafea, fructe uscate și mirodenii. Construit între 1883 și 1927, este considerat cel mai mare district de depozite din lume, fiind desemnat sit al Patrimoniului Mondial UNESCO în 2015.
  • Miniatur Wunderland, cea mai mare machetă de cale ferată din lume, este mai mult decât o simplă reproducere a unor șine de tren și trenuri de jucărie. Macheta măsoară peste 15.400 de metri de cale ferată și 1040 de trenuri, care vor face cu siguranță delicilul celor mici, dar și al celor mai mari.
  • Filarmonica Elba, cunoscută local drept Elphi, este bijuteria coroanei din portul reinventat al Hamburgului. Considerată a fi una dintre cele mai mari și mai plăcute acustic săli de concerte din lume, Elphi din Hamburg a fost construită având la bază un fost depozit de cacao, ceai și tutun din anii '60, înalt de 6 etaje, făcut din cărămidă roșie, peste care se înalță alte 20 de etaje de sticlă ondulată și strălucitoare.

Ce ar trebui să știi înainte de a vizita Hamburg
  • Ia-ți un Hamburg Card! Transportul public din Hamburg (HVV) este extins și eficient, cu servicii non-stop la sfârșit de săptămână. Cu cardul Hamburg, ai călătorii nelimitate pe toate rutele U-Bahn, S-Bahn, autobuz și feribot, precum și peste 150 de reduceri la multe dintre muzeele, restaurantele și magazinele orașului.
  • Să ai mereu la îndemână numerar! La fel ca multe orașe din Germania, Hamburg are o mulțime de baruri, magazine și restaurante mai mici, care acceptă doar numerar. Deși, probabil că vei găsi un bancomat în zonă, cel mai înțelept este să ai întotdeauna niște bani în buzunar.
  • Duminicile în Hamburg sunt zile libere! Germania ia duminica foarte în serios, atât din punct de vedere religios, cât și din cel al dreptului lucrătorilor la cel puțin o zi liberă pe săptămână. Deși majoritatea restaurantelor și a obiectivelor turistice vor fi deschise duminica, aproape toate magazinele vor fi închise, cu excepția celor alimentare.

De câți bani ai nevoie pentru o vacanță în Hamburg
Bugetul tău zilnic în această vacanță va fi, în medie, de 93 EUR/zi. Vei cheltui 28 EUR pe mese și 23 EUR pe transportul local, într-o zi. De asemenea, prețul mediu al cazării la un hotel în Hamburg este de 86 EUR/noapte pentru un cuplu. Deci, un sejur de o săptămână în Hamburg pentru 2 persoane, costă aproximativ 1.305 EUR.

Acum că ai toate aceste informații la îndemână, nu-ți mai rămâne decât să intri pe voiaj.md și să rezervi online viitorul tău zbor către Hamburg. Voiaj Internațional are pregătite pentru tine bilete de avion la prețuri accesibile, pentru ca tu să te poți bucura pe deplin de vacanța ta!

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda