RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Montreal
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Montreal la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Montreal în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Montreal, unul dintre cele mai frumoase și mai importante orașe din Canada, impresionează prin numeroase atracții turistice, prin locurile scăldate în vegetație, dar și prin istoria și cultura sa. Situat pe Fluviul St. Laurent, Montreal este o destinație de vacanță perfectă pentru cei care caută să descopere cât mai multe lucruri interesante.
O călătorie la Montreal va fi cu adevărat memorabilă, fie că alegi o vacanța în doi, ori pornești într-o escapadă de unul singur, dar superbul oraș din Canada este perfect mai ales pentru o vacanța cu copiii.

Ce să vizitezi în Montreal
Montreal are multe obiective turistice de vizitat și totodată este pregătit să cucerească orice turist ajunge aici cu aerul cosmopolit, de loc unde istoria și cultura se îmbină perfect cu tot ce este nou, modern și inovator. Montreal este o adevărată bijuterie a Canadei, cu turnuri și monumente vechi, cu parcuri imense și grădini unice în lume, cu clădiri și arhitectură care te vor copleși pur și simplu.
  • Vieux-Montreal: zona veche a orașului denumită Montrealul Vechi este și locul care adăpostește cele mai multe obiective culturale ale orașului. Centrul istoric al orașului păstrează farmecul de altădată, toate clădirile vechi de aici aflându-se într-o stare perfectă, iar plimbările pe străduțele înguste din Montrealul vechi se mai pot face astăzi inclusiv cu trăsurile vechi trase de cai. Este o experiență pe care fiecare turist ar trebui să o încerce.
  • Parcul Mont-Royal: aceasta este oaza de liniște și de verdeață din inima unui oraș care nu doarme niciodată. În zilele săptămânii, când agitația metropolei începe să devină obositoare, localnici, dar și turiștii, vin în acest parc pentru doză de relaxare pe care o oferă.
  • Vieux-Port: vechiul port al orașului Montreal de pe răul Saint-Laurent este una dintre cele mai importante atracții ale orașului, iar după milioanele de turiști care ajung în acest loc, în fiecare an, s-ar putea spune că este și principala atracție turistica. Portul vechi nu mai folosește scopului sau inițial, dar cu toate acestea traficul în zonă este intens, fiind o zonă cu multe oportunități de distracție, baruri, cafenele și restaurante.
  • Orașul Subteran: un oraș într-un alt oraș, așa se poate numi The Underground City, pe care îl poți vizita atunci când ajungi la Montreal. Acesta reprezintă de fapt o rețea de 30 de kilometric care cuprinde pasaje care fac legătura între liniile de metrou din oraș și de asemenea câteva mall-uri, restaurante și cinematografe.
  • Gradina Botanică: grădina botanică din Montreal este de departe una dintre cele mai fascinante atracții turistice din oraș. Aceasta a fost inaugurată în 1931, se întinde pe o suprafață de 75 de hectare și reunește în interior mii de specii de plante, unele dintre ele foarte rare. Grădina botanică este împărțită în alte 16 grădini fiecare având o tematică și tot aici se mai află o fermă, o gradină zoologică și un insectarium.

Când să vizitezi Montreal
Cel mai bun moment din an în care ai putea să iți programezi vacanța la Montreal este toamna, mai exact luna Octombrie. Atunci, în faimoasa metropola canadiană temperaturile sunt plăcute, iar culorile toamnei arată spectaculos aici. Dar aproape orice anotimp în acest oraș istoric Canadian are farmecul sau. Așadar, nu ezita să cauți un zbor convenabil și să cumperi un bilet de avion către Montreal, de pe voiaj.md.

Cât costă o vacanță în Montreal
Pentru o vacanta în Montreal vei avea nevoie în primul rand de transport, ceea ce înseamnă că primul lucru este să îți achiziționezi un bilet de avion. Pe voiaj.md, găsești bilete de avion pentru această destinație, la prețuri începând de la 600 de euro de persoana, dus-întors. În funcție de perioada din an în care alegi să mergi, bugetul poate varia, ajungând chiar și la 2000 de euro pentru un sejur de 2 săptămâni în metropola canadiană.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda