RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Shanghai
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Shanghai la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Shanghai în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Shanghai este cel mai mare oraș din China și una dintre cele mai spectaculoase metropole în care poți petrece o vacanță de neuitat.
Shanghai este situat în estuarul râului Yantze și localnicii se mândresc cu acesta numindu-l Regina Orientului. În acest fabulus oraș din China ai ocazia să vezi cea mai mare diversitate culturală și un mix de tradiții cu adevărat unicat.
Shanghai adăpostește numeroase obiective turistice de la construcții impozante, la muzee și galerii, grădini impresionante, dar este și locul ideal pentru iubitorii de cumpărături, fiind împânzit de artere pe care se află magazine de tot felul, pentru toate gusturile și buzunarele. Pentru a vizita Shanghai, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să cumperi online un bilet de avion. Drumul până în metropola chinezească este destul de lung, însă efortul merit ape deplin. Intră pe voiaj.md și alege cea mai bună ofertă, în funcție de perioada și companiile aeriene cu care vrei să zbori.

Ce să vizitezi la Shanghai
Shanghai este un oraș al contrastelor și în același timp un oraș din care nu pare să lipsească nimic. De la clădiri vechi, la cele mai moderne și futuriste construcții, magazine scumpe, piețe care freamătă și în același timp cea mai bună rețea de transporturi din lume. Cele 5 linii de metrou și 1000 de linii de autobuze vor face șederea ta la Shanghai mult mai ușoară, pentru că vei putea să te deplasezi simplu și rapid chiar și printr-un oraș atât de aglomerat cum este acesta.
Și daca tot vei putea merge cu ușurință dintr-un capăt în altul al metropolei, atinge și cele mai importante obiective turistice de aici. Printre acestea se numără:
  • Templul lui Buddha din Shanghai: acest temple este sacru pentru toți cei de aici și un loc pe care îl venerează. Experiența este cu adevărat unică, tocmai de aceea ar trebui să treci acest obiectiv și pe lista ta cu locuri de vizitat.
  • Centrul Financiar din Shanghai: te afli într-un oraș modern și în locul în care nu de puține ori se da ora exactă pe piețele financiare din întreaga lume. Centrul Financiar din Shanghai este o clădire ce merită văzută. World Financial Center măsoară 492 de metri înălțime, iar turiștii pot să urce până la etajul 100.
  • Templul Zeilor Orașului: un templu Taoist pe care nu trebuie să îl ratezi în timpul vacanței la Shanghai. Acest templul este o costrucție veche de 6 secole care a fost ridicată în cinstea a trei mari zei.
  • Gradina Botanică, parcurile și grădinile publice: sunt multe oaze de vegetație și relaxare în această metropolă dominată de clădiri înalte și construcții de beton sau sticlă. Iar în astfel de locuri merită să te oprești pentru câteva zeci de minute, în timpul vizitelor la obiectivele turistice. Sunt foarte multe locuri pe care le vei descoperi aproape la fiecare pas în oraș, toate considerate atracții turistice.
  • Strada Nanjing, dar și alte artere sunt locurile pe care cei care își doresc să condimenteze vacanta la Shanghai și cu câteva sesiuni de shopping nu ar trebuie să le rateze. Aici vei găsi magazine de haine și de bijuterii, de unde poți face achiziții la preturi bune. Nici magazinele de lux nu lipsesc, iar atât timp cât ai un buget generos pentru shopping cu siguranță vor fi o atracție pe care nu iți dorești să o ratezi.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda