RO
RU
TURISM
BILETE DE AVION
Bilete de avion din/spre Soci
✈ Alege compania aeriană și zboară spre Soci la cele mai bune tarife
Verifică disponibilitatea zborurilor la unul din agenții noștri, apelând numărul +373 22 54 64 64
Лого авиакомпании Air Moldova
Лого авиакомпании Wizz Air
Лого авиакомпании Fly One
Лого авиакомпании S7 Airlines
Лого авиакомпании Fly UIA
Zboruri populare din Chișinău
Obțineți cele mai bune oferte de zbor
Lasă-ți contactele Dvs., iar consultanții noștri se vor ocupa de restul!
* Prețurile afișate pot fi modificate în funcție de disponibilitatea locurilor în momentul rezervării

Rezervați un bilet de avion spre Soci în doar 3 pași

Alegeți destinația unde doriți să zburați cu Voiaj International
1. Alegeți destinația
Alege biletul de avion potrivit
2. Selectați biletul potrivit
Rezervați biletul de avion imediat cu Voiaj International
3. Rezervați imediat
Soci este considerată una dintre cele mai luxoase stațiuni din Rusia. Privilegiată din punct de vedere geografic, așezată fiind între Marea Neagră și munții Caucaz. Soci este o stațiune în care ai multe de descoperit.
Superba așezare este destinația perfectă de vizitat în sezonul cald. Pe timpul verii Soci se umple de turiști veniți din toate colțurile lumii, devenind un centru al distracției și relaxării. Vara este de altfel și perioada din an în care este recomandat să îți rezervi un bilet de avion pentru Soci, temperaturile fiind extrem de plăcute aici, în sezonul estival. Pe voiaj.md găsești cele mai bune oferte la biletele de avion, așadar nu mai amâna momentul pentru a pregăti viitoare ta vacanță.

Ce să vizitezi la Soci
  • Vila lui Stalin: de departe cel mai căutat loc de ochii curioși ai turiștilor care ajung la Soci este vila lui Stalin. Acesta obișnuia să se retragă la vila din Soci pentru diverse întâlniri cu alți lideri politici a vremii. Vila lui Stalin este deschisă publicului și poate fi vizitată. Există inclusiv oportunitatea de a închiria o cameră în această vila care a aparținut liderului rus.
  • Acvariul din Soci: o altă atracție turistică pe care nimeni nu își dorește să o rateze este și Discovery World Aquarium. Acesta este considerat cel mai mare oceanariu din Europa și locul în care vizitatorii au ocazia să vadă rechini, pinguini, delfini și multe alte animale marine.
  • Muzeul de Istorie: muzeul de istorie din Soci a fost deschis în 1920. A fost renovat recent și redeschis pentru public, după ce o bună perioadă de timp nu s-a putut vizita. În muzeu poți găsi exponate care fac parte din colecțiile de artă rusești, precum și artefacte și fotografii care reflectă istoria bogată a orașului.
  • Lacul Ritsa: o întindere de apă care te vă lasă fără cuvinte. Ritsa este un lac de mari dimensiuni, aflat într-un peisaj superb, care îți vă tăia respirația. Ritsa este înconjurat de păduri și vegetație bogată. Împrejur sunt numeroase cascade de o frumusețe rară. Lacul se află la o altitudine de 950 de metri deasupra nivelului marii.
  • 33 de cascade: Soci este un oraș care te vă surprinde la fiecare pas. Orașul are numeroase atracții unice în lume, printre ele aflându-se un loc care se numește 33 de cascade. Acesta este considerat ca fiind cel mai impresionant dintre toate minunile naturii care se afla în Soci, și nu sunt puține. Toate cascadele arată impresionant. Cea mai înaltă are 10 metri și oricare dintre ele oferă un spectacol pe care nu îl vei uita vreodată.
  • Viața de noapte în Soci este un capitol aparte. Orice seară în Soci poate începe cu admirarea unui superb apus, în unul dintre punctele cheie ale orașului care oferă acest spectacol. Se organizează chiar tururi speciale cu ghizi în locurile de unde se poate admira apusul. Viață de noapte este animată, în plin sezon, petrecerile durează până în zori, iar mâncărurile și băuturile specifice acestui loc, nu lipsesc.

Cât costă o vacanță la Soci
O vacantă la Soci vă deveni o amintire de preț. Tot ce trebuie să faci este să intri pe voiaj.md și să alegi un zbor pentru această destinație. Prețurile biletelor pe ruta Chișinău Soci pornesc de la 300 de euro, în funcție de perioada din an în care alegi să îți petreci vacanta în această destinație din Rusia. Cazarea la Soci nu este foarte scumpă, astfel că pentru un sejur de 7 zile vei scoate din buzunar în jur de 300 de euro, pentru o camera dublă într-un hotel de 3 stele.

De ce pasagerii aleg Voiaj International?

Experiență
Timp de 25 de ani am construit relații de încredere atât cu clienții, cât și cu partenerii. Vindem bilete spre orice destinație, de la orice companie aeriană, inclusiv low-cost.
Asistență clienți
Serviciile noastre nu se limitează doar la vânzarea unui bilet de avion.
Vă înregistrăm la zbor, vă cumpărăm bagaje și vă ajutăm în caz de situații neprevăzute.
Fără taxe ascunse
Analizăm informațiile a 730 companii aeriene și monitorizăm toate tarifele în timp real pentru a vă asigura că veți obține cel mai bun preț posibil.
Metode de plată convenabile
Vă oferim posibilitatea de a achita biletele de avion atât cu cardul de credit, cât și în numerar la oficiile noastre în Chișinău și Bălți.
Întrebări frecvente de la pasageri
Vreau să cumpăr un bilet de avion. Voi putea să-l returnez?
Condițiile pentru returnarea biletelor depind de mai mulți factori, cum ar fi compania aeriană, tariful ales, perioada rămasă până la zbor, politica agenției. De obicei, toate informațiile sunt disponibile în detaliile tarifului.
În timpul rezervării și cumpărării unui bilet de avion vă aducem la cunoștință toate informațiile referitor la condițiile de returnare și rambursare.
Pot modifica datele de plecare / sosire ale unui bilet deja cumpărat?
Pentru diferite companii aeriene și tarife sunt aplicate diferite reguli de modificare a datelor de zbor. Informații mai detaliate pot fi obținute nemijlocit în timpul rezervării și cumpărării biletelor de avion.
Când pot cumpăra bilete de avion ieftine?
De obicei, prețurile bune ale biletelor apar cu 90 de zile înainte de plecare. Cu cât data plecării este mai apropiată, cu atât biletele sunt mai scumpe. Creșterea prețurilor se observă în special în timpul vacanțelor și al sezonului estival. În acest caz, biletele trebuie cumpărate cât mai devreme posibil.
Am cumpărat bilet de avion cu escală. Va trebui să fac check-in repetat și să dau bagajul în aeroportul de tranzit?
Există două opțiuni. Prima, la ghișeul de check-in în punctul A veți primi imediat bilete de îmbarcare pentru toate punctele de tranzit. Bagajul Dvs. va ajunge, de asemenea, la destinația finală a zborului.
A doua metodă, la ghișeul de check-in primiți o carte de îmbarcare pentru prima etapă a călătoriei. În etapa următoare va trebui să faceți din nou check-in pentru zbor. Bagajul fie va trece direct spre punctul de destinație, fie va trebui înregistrat din nou în punctul de tranzit. În orice caz, puteți afla întotdeauna detaliile de la agentul nostru în momentul cumpărării biletelor.

TOP orașe

TOP companii aeriene

Bilete de avion ieftine spre orice direcție cu Voiaj International!
Lăsați contactele Dumneavoastră, iar consultanții noștri vor avea grijă de restul!
Voiaj International este partenerul dumneavoastră în domeniul industriei de transport avia și călătorii, prestând servicii de vânzări ale biletelor de avion, turism emitent şi receptiv, rezervări de hoteluri, închirierea autoturismelor.
Oficiu Chișinău
Bd. Negruzzi, 4/2,
Oficiu Bălți
Str. Ștefan cel Mare, 6/1,
Made on
Tilda